Az én kedvencem

Nagyon sok ember, ha megkérdezik, hogy melyik márka a kedvence valami hatalmas márkát és általában hihetetlen drága és kuriózum termékeket mond. Valahogyan azt gondolják az emberek, hogy kifejezetten az arcápolás területén ez nagyon fontos. Pedig azt hiszem, hogy a folyamatos elérhetőség és jó használhatóság mindent felül ír. Nekem sosem voltak hihetetlen drága cuccaim ilyen tekintetben sem. És ráadásul nagyon is élveztem az édesanyámmal együtt töltött pillanatokat, amikor a kis katalógust nézegettük és irkáltuk össze a megrendelésünket. Mert bizony, én csak az avon termékeket részesítem előnyben és imádom is őket.

Rengeteg terméket használok az arcápolás és testápolás kategóriájából, de nagyon sok tusfürdő és habfürdő is az avon termékei közül kerül ki és vándorol a fürdőszobánkba. Én imádom ezeket a termékeket, és lehet hogy nem kap akkora reklámot vagy nem kap akkora érdeklődést a gazdag nők tekintetében mint egy-két világmárka, de az én véleményem szerint az ár-érték aránya tökéletes, számomra hozza azt az elvárt eredményt mindig amit kell, és vissza nem hozhatná semmi az anyukámmal közösen eltöltött szombat estéket, amikor bújtuk a katalógust.

Bár most én katalógust nem tudok mutatni a kislányomnak, de a pipereshop.hu oldalt annál inkább, ahol rengeteg ilyen csúcsszuper termék található, és ahonnan úgy válogathatunk mi ketten, ahogy én régen abból a kis könyvből az én édesanyámmal. Felbecsülhetetlen érzés, azt gondolom, hogy ezt mindenkinek pont így kellene csinálnia és nem a hatalmas márkák felé fordulnia kizárólag. Én biztosan ugyanúgy meg fogom ismertetni ezeket a termékeket a kislányommal mint engem régen az édesanyám, és a közös élmény azt gondolom neki is fog annyit adni, hogy nem csak a termékek miatt lesz fontos már számunkra ez a termékcsalád és márka.