Különleges terület

Aki valaha éttermet vagy cukrászdát alakított ki, tudja, hogy maga a témakör és tevékenységi kör is elég speciális, nem beszélve arról, hogy ha valaki egy honlapot szeretne, akkor szintén speciális feltételeknek és igényeknek kell megfelelni a vevői igények alapján. Az első és nagyon fontos dolog véleményem szerint az ételfotózás feladatának teljesítése, és a végeredményeként létrejövő képek és azok minősége. Mert hogy valljuk meg őszintén, egyrészt sokszor nagyon nehéz egy süteményt szépen és gusztusosan fotózni, hogy az ember a szájába karja érezni az első falatot és ízeket, nem még hogy az megfelelő tálalással, megfelelő színnel és hatásokkal legyen ellátva. Ez egy külön szakterület, ahova azt gondolom rengeteg tapasztalat és szakmai speciális tudás és háttér szükséges.

Én azt gondolom, hogy bejártam egy utat, a kezdetektől addig, hogy most egyáltalán meg tudom nyitni ezt a vágyva vágyott weboldalt, és nem nagyon akarom elrontani semmivel. Éppen ezért a lehető legjobb szakértő csapatot akartam a feladatok minden területére leszerződtetni. Ez pedig nagyon sok utánajárást és érdeklődést igényelt, de azt tudom mondani, most már, hogy a megnyitás küszöbén állok és látom az oldalt egyben, a gyönyörű képekkel és designnal, hogy megérte.

Biztos vagyok benne, hogy egyetlen olyan ember sem lesz, aki fellép majd az oldalra, mert mondjuk süteményt akar rendelni, és nem fog. Egyszerűen gyönyörű az egész, gyorsan lehet keresni és még gyorsabban rendelni, és legalább két-három fajta sütit minden fajta édesség kedvelője fog tudni találni magának. Tehát, a vevői aktivitás biztosítva van, ha már az igény felmerült és fellépett az oldalra. Azt gondolom, hogy ennél több nem is kell. Nekem pont erre van szükségem hosszú távon is, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy például hosszú időn keresztül a fotoda csapata fogja számunkra szolgáltatni a képeket ezen e különleges területen, a sütik világában.