Legújabb feladatom segítői

Nem olyan régen döntöttem úgy, hogy mivel az előző munkahelyemen folyamatosan csak hitegettek és egyáltalán nem kaptam meg a kellő segítséget és támogatást nem csak a karrier fejlődésem szempontjából, hanem bizony a tanulmányaim és a szakmai tapasztalatom szempontjából sem, így egy új cégnél próbálok szerencsét. Lelkiismeretesen végig ellenőriztem azt, hogy én mit adtam a cégnek, és arra az elhatározásra jutottam, hogy ha azt a lelkesedést, lendületet, szorgalmat és energiát amit beletettem a munka és a feladatok ellátásába egy másik cégnél rakom bele a mindennapokba, sokkal nagyobb lehetőségeket fogok tudni kapni a ranglétrán. Ebben szinte biztos voltam.

Az igazam már az állásinterjún bebizonyosodott, hiszen eggyel magasabb pozíciót ajánlottak fel számomra, mint amire eredetileg jelentkeztem, és bár nem azon az osztályon volt, ahová eredetileg menni szerettem volna, elvállaltam, hiszen lehetőségekre vágytam és nem féltem sem az újdonság nehézségétől, sem pedig attól, hogy sokat kell tanulnom. A beszerzés területén helyezkedtem így el, középvezetőként, ami nyilván nem hangzik annyira ördögtől valóan, kivéve, hogy ha ez a vállalat az építőipar területén tevékenykedik és bizony folyamatos fejlődésben van, ami azt jelenti, hogy a beszerzés feladata nagyrészt gépek és berendezések beszerzése, nyilván a fontosabb és szükséges nyersanyag és felhasznált alapanyag mellett, azonban arra már jól bevált utak vannak kialakítva a vállalatnál, így attól nem igazán kellett tartanom.

Hála a jó égnek, amitől igazán rettegtem, a gépek üzembe helyezése sem jelentett problémát, hiszen az activesafety csapata hihetetlen profi és maximálisan biztos munkát nyújt a cég számára. Iszonyatosan jó és kényelmes velük együtt dolgozni, hiszen így nekem tényleg csak arra kell figyelni, hogy az üzembe állított gép megfelelő paraméterekkel és minőséggel rendelkezzen és persze megfelelő módon és technikával legyen használva. Így azt gondolom, hogy életem döntését hoztam meg, amikor elvállaltam ezt a pozíciót.