Legújabb céges feladatom

Az emberek többsége általában egy új munkahelyi feladat kapcsán az elégedetlenségét fejezi ki, hiszen szinte mindenki le van terhelve, általában mindenki erején felül teljesít a munkahelyén. Ez persze velem kapcsolatban sincs másképp, azzal a különbséggel, hogy én tényleg örültem, hogy új feladatot kapok, mert már elég régóta segítem a cég munkáját ahhoz, hogy szinte minden feladat a kezemben legyen és már ne jelentsen új kihívást és motivációt szinte egyetlen munkarész sem. Persze nem mondom, hogy az üzletágbővítés és az új feladatkör nem okozott nehézségeket, hiszen rengeteg új dolgot kellett megtanulnom, olyan feladatokat kellett ellátnom, amiben eddig még nem szereztem tapasztalatot és jártasságot.

A cégvezetés ugyanis úgy döntött, hogy belép a mezőgazdasági piacra is, és minőségi bio termékeket kezd árulni a nagyközönség számára. Ehhez persze a kezdetekkor rengeteg beszerzésre és jogi feladatok ellátására volt szükség, én pedig ezt a kezdőcsapatot segítettem. Az én feladatom lett a beszerzések köre, és nem mondható, hogy annyira jártas lettem volna a mezőgazdasági gépekben, ezért rengeteg tanulása és rengeteg segítségre volt szükségem. Mindamellett, hogy persze hihetetlen nagy felelősséget és feszültséget éreztem magamban az új munkakör kapcsán, iszonyatosan nagy lelkesedéssel és motivációval töltött el, hogy új dolgokat tapasztalhatók, és újra látványos és nagy való menő eredménye lesz a munkámnak.

Ma pedig már büszkén mondhatom, hogy a segítségemmel került a cég működésébe az első gréder és az első traktor is. Persze iszonyatosan sokat köszönhetek az Umwelt munkatársainak, akik lelkiismeretes és fáradhatatlan munkájukkal nemcsak abban segítettek, hogy a tökéletes választást megtudjam hozni, hanem hogy az ismereteimet és bővíteni tudjam. Biztos vagyok benne, hogy aki hozzájuk fordul maradéktalanul elégedett lesz nemcsak a vásárolt gépek minőségével, hanem ennek a kis csapatnak a profilt munkájával is egyaránt.