A férjem örök kedvence

Amikor én összekerültem a párommal, aki persze azóta már a férjem lett, akkor még fogalmam sem volt arról, hogy nem csak hogy imádni fogja a későbbiekben, hogy főzök neki, hanem én is nagyon meg fogom szeretni a konyhatündér szerepét. Amikor én kicsi voltam, és cseperedni kezdtem, beléptem a kamaszkorba, rengetegszer hallottam sajnos a nagyszülőktől és persze az apámtól is, hogy meg kell tanulnom főzni, és hogy nem lehet, hogy én nem tudok elkészíteni egy húslevest sem, milyen háziasszony lesz így belőlem, hogy megmondom őszintén meg is gyűlöltem az egészet. Nem hogy jól főzni nem akartam, hanem egészen egyszerűen azonnal felháborodtam, hogy ha nekem valaki azt mondta, hogy a konyhába kellene állnom. Olyan ellenállás volt bennem a főzés iránt, ami nagymértékben távol is tartott tőle.

A jelenlegi férjem elfogadott így, nem kérte, hogy bármit készítsek el neki, megoldottuk mindig az étkezést, hiszen tudta jól, hogy nem csak hogy nem szeretek főzni, hanem frusztrál is a dolog és nem tesz jót, hogy ha kényszernek érzem hogy bármit el kell készítsek. Ez egészen addig így is ment, még én nem döntöttem úgy, hogy meg szeretném lepni őt valamivel. Az egyik szülinapjára azt találtam ki, hogy a legnagyobb és egyben talán legjobb meglepetés lesz, hogy ha főzök neki. Nem is lőttem mellé. Ami az asztalra került, nem volt más, mint egy fogasfilé étel, ami rögtön a kedvence lett.

Azóta is számtalanszor készítem el neki, és azt mondhatom, hogy azóta nagyon meg is szerettem a főzést is. Egyetlen egy dolog változott, hogy a fogasfilé alapanyag most már csak és kizárólag az oceanfood csapatától érkezik. Náluk ugyanis biztos lehetek benne, hogy minőségi és egészséges alapanyagot kapok, mindenféle mesterséges szerek és antibiotikumtól mentes állapotban. Nem használnak semmi ilyen szert, és ebben biztos vagyok, mert nekem szigorú diétát kell tartanom, és azonnal tudom, hogy ha egy alapanyag nem tiszta vagy nem egészséges, mert a szervezetem azonnal jelez. Így tehát mindenkinek csak ajánlani tudom őket mint ahogyan a férjem kedvence fogasfilét is egyben.