A legjobb partnerem

Amikor az ember életébe elérkezik az a pillanat, amit már várva várt, és karrierje csúcsára érhet, mert olyan pozíciót kínálnak fel neki, amit már régóta szeretne, akkor bizony eszébe sem jut, hogy mekkora kihívással áll szembe, hogy mennyi túlóra vagy plusz munka vár rá, hogy milyen áldozatokat kell hoznia azért, hogy meg tudja oldani a feladat kihívásait, csakis azon gondolkodik, hogy hogyan tudja a lehető legjobban csinálni azt, amit rá bíznak. Én is így voltam ezzel, igyekeztem mindent megtenni annak érdekében, hogy ez a pozíció életem lejobb eredményeit nyújtsa.

Persze az embert egy kicsit meg is részegíti az az érzés a kezdetekkor, hogy sikerült elérnie azt a célt, amit a kezdetekkor kitűzött maga elé, hogy elérjen a vezérigazgatói székigés örömmel vesz minden olyan feladatot vagy akadályt, ami addig nehézségekkel és kétségekkel töltötte volna el. Én pedig igyekeztem ezt a lendületet és energiát minél jobban kiaknázni már a kezdetekkor is, és mivel tudom, hogy egy nagy cég sikere nem csak az alkalmazottak teljesítményén, hanem bizony a külső partnerek rátermettségén is nagymértékben múlik, ezért igyekeztem betömni az üres helyeket és leváltani a nem megfelelő külső partnereket.

Így kerültem kapcsolatba az odisys csapatával, akikkel ezidáig még semmilyen kapcsolatom nem volt, de már a kezdeni beszélgetések alkalmával is látható volt számomra, hogy nem csak szép és stabil helyük van a piacon, hanem bizony nagyon profik és hatalmas segítséget tudnak nyújtani számunkra a traktor beszerzés területén. Persze azóta a kapcsolat csak stabilabb lett, és most már biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is megfelelő partnereink lesznek, mint ahogyan abban is, hogy felbecsülhetetlen segítséget képesek nyújtani nekünk a tevékenységünk profi elvégzéséhez. Azt hiszem, hogy eddig álmaim szerint alakulnak az események, és csak remélni tudom, hogy később sem érkezik semmilyen fekete leves. Remélem ugyanilyen szépen menetelek majd végig az évek során a vezérigazgatói poszton.