A legjobbak

Találkoztam már számos és megannyi női praktikával, találmánnyal, melyet vagy házilag készített és alakítgatott a feltaláló, vagy valamilyen komolyabb cég vállalkozott annak fejlesztésére, de olyannal, amit a heelgood csapata alkotott még sosem volt szerencsém szembe találkozni.

Ők megalkották ugyanis azt, ami eddig csak a gyerekek számára volt elérhető. A cipő védelmét, egy cipősarok védőt, mely a vezetés során is kifejezett védelmet biztosít a legújabb, legszebb, legkedvencebb vagy legdrágább cipőnk számára is.

A szépségiparban dolgozok immáron közel tíz éve, azon belül is a divatbemutatók és divatfotózások világában, ahol tudom, hogy nem csak az ér valamit, ami segít kialakítani a szépséget. Azt ugyanis meg is kell tudni őrizni, legalább a bemutató időpontjáig, vagy éppen a fotózás végéig.

Éppen ebben segít az ember számára a heelgod találmánya is, nem elég ugyanis rátalálni a számunkra tökéletes cipőre, meg is kell tudni őrizni annak szépségét, lehetőség szerint minél tovább, mert bizony nem könnyű manapság olyan cipőt találni, ami egyrészt megfelelően szép, számunkra elérhető áron van, passzol is a mindennapi szetthez és kényelmes is, legalább annyira, hogy egész nap létezni tudunk benne. Aki vezet tudja, hogy a folyamatos pedálhasználat teljesen tönkre teszi a cipők sarkát, a váltócipő használata pedig nem csak macerás de időrabló is, éppen ezért ajánlom mindenkinek, hogy keressen egy számára megfelelő terméket a sok szín közül, mert nem fogja megbánni, ez biztos.

Én hihetetlenül örülök, hogy rátaláltam, mert azóta nem csak veszem a cipőket, és szelektálom amit már nem tudok felvenni, hanem folyamatosan bővül a cipőim tárháza. Nagyon örülök, mert így rengeteg időm és energiám megmarad. Végre tudok úgy cipőt venni, hogy nem a kényszer visz, hanem ha megtetszik egy, kibővítem vele a meglévő készletet.