A falfestéshez kötelező

Amikor a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy bár régen úgy gondoltuk, hogy tökéletes lesz a lakásunk a családalapításhoz, most mégis úgy éljük meg, hogy nagyon jó lenne kiülni kicsit a kertbe, nagyon jó lenne egy kicsit kertészkedni, néhány alapvető zöldséget és gyümölcsöt magunknak megtermelni, egy kisebb kertes házat szeretnénk mégis csak választani a jövőbeli életünk és a családunk részére, még fogalmunk sem volt róla, hogy milyen terhet vettünk a nyakunkba. Egyrészt iszonyatosan felmentek az ingatlan árak, és bár persze lehetőségként a rendelkezésünkre állt volna az, hogy eladjuk a lakást, és az árát befektetjük, mi azonban úgy döntöttünk, hogy nem akarjuk elkótyavetyélni az egyetlen ingatlanunkat, és a kiadás mellett döntöttünk. Kicsit jobban meg is kellett húzni így a nadrágszíjat.

Ennek keretein belül a választásunk egy felújításra szoruló házra esett, ahol a festés és a tetőcsere mindenképpen kötelező feladatként lebegett a szemünk előtt, hála a jó égnek a gázfűtés és az ablakcsere pár évvel ezelőtt történt meg, így azzal nem kellett számolnunk. Az egyetlen hatalmas probléma csak az, hogy amióta mi megvásároltuk a házat, és biztosak voltunk benne, hogy van elegendő keretünk a felújítás szakemberek által történő megoldására, az árak hatalmasat, sok esetben akár negyven százalékot is emelkedtek. Emiatt pedig néhány feladatot muszáj nekünk saját két kezünkkel megoldani. Én például a festést biztos voltam benne, hogy meg tudom csinálni, persze a tetőcsere abszolút a szakemberek feladata maradt.

Hála a jó égnek a fabrikshop.hu oldal tökéletes termékkínálata, a hihetetlen gyors vásárlási lehetőség és a jó árak hozzásegítettek ahhoz, hogy például egy falcsiszoló zsiráf segítségével tudjam a falfestés előkészületek feladatait ellátni. El sem tudom mondani, hogy mennyivel egyszerűbb és gyorsabb volt így a csiszolás és persze hogy mennyire tökéletes lett az eredmény. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tökéletes kis csapatot. Biztos vagyok benne, hogy nem fog senki csalódni az oldalban és a termékekben sem.