Az örök eltűnő

Én nem vagyok valami jó abban, hogy figyeljek a dolgaimra sajnos. Ezen már egészen gyerekkorom óta próbálok változtatni, de eddig nem igazán működik. Ha nem egy kis táskával indulok el éldául valahova, hanem mondjuk külön viszem a telefonom, a kulcsom és a pénztárcám, akkor már biztos lehetek benne, hogy valamelyiket el fogom hagyni. Utánam szokták ezeket hozni, hála a jó égnek, ilyen szempontból szerencsés vagyok, még a pénztárcám is mindig vissza talál hozzám, de hát mondanom sem kell, hogy nagyon kellemetlen. Mindenesetre ezen a téren a táska dolog egyelőre jól működik. Egy dologra még úgy látszik tudok figyelni.

Amire azonban szinte soha, az a töltő. Én elég sokat utazok a munkám miatt, és appale termékeket használok a kényelmük miatt. Na hát ezek az eszközök számos dologban kenterbe vernek más termékeket, de a töltöttségi szintjük elég gyorsan a béka feneke alá tud süllyedni, tehát elég sokat kell a töltőket használnom. Mindig elhagyom őket sajnos. Már megszámolni nem tudom hány pót töltőt szereztem be, és mindig azon kapom magam, hogy nem elég, persze, mert megint elhagytam egyet.

Legutóbb például már egyszerre négy apple watch töltő érkezett az applewatchshop.hu oldalról, mert már nem aprózom el, úgyis szükségem lesz rá. Ha lenne náluk kitüntetés, a legtöbb töltőt megvásárolt ember számára, már biztosan nem egyet nyertem volna. Azt gondolom, bárhogyan is erőlködök ezzel, egyet tehetek csak, folyamatosan utánrendelem a töltőket, hiszen szükségem van rá, és örülök, hogy legalább az eszközeim épségben hazaérnek velem együtt. Minden más lehet, hogy nem is annyira lényeges. A fontos, hogy ez az oldal itt van nekem, és könnyen, gyorsan tudok bármilyen kiegészítőt rendelni az apple órámhoz is.