Egy professzionális hely az almásoknak

Én megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem örültem annak, hogy el kell kezdenem iphone-t használni a munkahelyemen. Sőt. Rengeteg rosszat is hallottam ezekről a telefonokról. Hogy sérülékenyek, nagyon kell rájuk vigyázni, nem bírják a napot, de a hideget sem, és nem mellesleg, hogy gyorsan lemerülnek és egy részük az akkumulátorok tekintetében finoman szólva is szériahibás. Ezek után elkezdeni használni egy nagyon drága céges telefont nem volt valami felüdítő érzés. Ez a kezdeti nehézség azonban gyorsan elmúlt és felváltotta az öröm. Annyira kényelmes és egyszerű volt a telefon használata, hogy egészen egyszerűen beleszerettem.

Nemsokára munkahelyet váltottam, olyan helyre kerültem, ahol nem volt céges telefon, a sajátomat pedig már ideje volt lecserélni. Mondanom sem kell, hogy iphone-ra esett a választás. Ezek után pedig, mivel szükségem volt egy notebookra is, lett egy mac gépem. Így méginkább élvezhettem ezeknek a készülékeknek az egyszerű és gyors használatát az összekapcsolódásuk és a kommunikációjuk segítségével. Fantasztikusan kényelmes így a mindennapi élet és amunka is ezekkel a gépekkel. Egy dolog azonban teljesen biztos, hogy ha valaki sokat használ ilyen készülékeket, akkor előbb vagy utóbb szükség lesz egy jó szervízre.

Nekem például a telefonom bánta, hogy pakolás közben is szeretek beszélni, és kicsúszott a kezemből. Pókhálósra tört az egész kijelző. Ekkor ismerkedtem meg a https://iszereles.hu/ csapattal, akik nem csak nagyon profik és ismerik az apple termékek minden titkát, de nagyon megbízhatóak is, s nem mellesleg iszonyat gyorsan dolgoznak. Az ár-érték arányról pedig ne is beszéljünk. Egy kincs ez a kis csapat egy olyan embernek, aki sokféle apple terméket használ. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Nem csak kedvesek és segítőkészek, de tökéletesen és extra gyorsan is dolgoznak, bármilyen kérdésre válaszolnak.