Karotin

cikk küldése nyomtatás

Zsírban oldódó színezék. Több fajtája ismert. Legjelentősebb a β-karotin, amely az A-vitamin provitaminja. Hámvédő, gyökfogó tulajdonságú.

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat támogatója a www.kozmetikuskepzes.hu

CORVIN KÖZ OKTATÁSI- ÉS VIZSGAKÖZPONT

Melyik termékcsaládot kedvelik a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?