AHA = Alpha-Hydroxy-Acid (német)

cikk küldése nyomtatás

hidroxi-karbonsavak, gyümölcssavak, koncentrációjuktól függően hámképző vagy hámoldó hatásúak. Alkalmazásuk után a bőr puhává, bársonyossá, fesze sebbé lesz

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat támogatója a www.kozmetikuskepzes.hu

CORVIN KÖZ OKTATÁSI- ÉS VIZSGAKÖZPONT

A sztárok titkos szépségpraktikái

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?