Tedd fel a kérdésed szakértőnknek!

Forró Mónika
Forró Mónika Kozmetikusaink Holisztikus kozmetikus

15 éve vagyok kozmetikus, de három éve kitárult előttem a világ. Ekkor kezdtem meg spirituális tanulmányaimat, melyek a kozmetikusi munkámat is új magasságokba repítették. 2009-ben találkoztam a pránagyógyítással. Akkor még csak az önismeret és a spirituális fejlődés volt a célom. Néhány hónap és jópár tanfolyam után kezdett körvonalazódni bennem, hogy miért is ne segíthetnék vendégeimnek, hogy megtalálják az útjukat, és ne csak a bőrük, a lelkük, szellemük is szépülhessen nálam. Ekkor kezdtem a kozmetikában alkalmazni a prána kristályterápiát.
Ezek után elvégeztem a spirituális választerápia alap és haladó kurzusát, így már abban is vendégeim segítségére lehettem, hogy felső énnel való kapcsolatfelvételt követően megszabaduljanak azoktól a negatív programoktól, blokkoktól, beidegződésektől, hitrendszerektől, melyek hatással vannak döntéseikre, gondolataikra ezáltal az egész életükre.

Tavasszal megismerkedtem egy újabb csodálatos technikával a Holistic Pulsing-Lélekmasszázzsal, ami egy gyengéd, mégis nagyon hatékony lazítási technika. Célja az energetikai egyensúly elérése. A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly. Szerintem ez a szeretet masszázsa.

Spirituális utam következő lépcsófoka minden eddigit felülmúlt. Ez a csoda a Theta Healing! A Theta Healing segítségével beazonosíthatjuk mélyen gyökerező problémáinkat, kitörölhetjük blokkjainkat, megváltoztathatjuk önkorlátozó hiedelmeink programját, átalakíthatjuk félelmeinket, haragunkat pozitív mintákká, energiaszintünket növelhetjük, bőségben és jólétben élhetünk.

Szeretettel várom a Kozmetikaportál olvasóinak kérdéseit és természetesen személyes megkeresésüket is az alábbi témakörökben:

  • hagyományos kozmetikai kezelések
  • holisztikus kozmetika
  • spirituális lazítási technikák és terápiák
  • pránagyógyítás
  • lélekmasszázs
  • theta healing


Elérhetőségeim:


Forró Mónika
Tel: 06 30 991 2044
Gyöngy Szépségszalon
1142 Bp. Erzsébet királyné útja 89.
e-mail: frutty76@gmail.com
www.holisztikuskozmetika.eu

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *
A kérdések és válaszokhoz kattints ide >>

Kérdezd szakértőinket!

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?