Tedd fel a kérdésed szakértőnknek!

Ács Krisztina
Ács Krisztina Kozmetikusaink Kozmetikus és masszőr

Érettségi után tanulmányaimat az ELTE matematika tanári szakján kezdtem el, pár hónap után úgy döntöttem, mégiscsak kozmetikus lesz belőlem. Nagy szerencsémre egy fantasztikus gyakorlati oktató (Vasváry Erika aranykoszorús mesterkozmetikus) mellett tanulhattam ki a szakma fortélyait, így a 2002-es szakvizsgát követően biztos kézzel kezdtem el önállóan dolgozni.

Már tanuló koromban szerettem masszírozni, jó érzés, ahogy az nem csak testre, a lélekre is hat, mikor valaki a kezeim között ellazul, elalszik, majd egy nagyot nyújtózik masszázs után. Így ez irányban indultam el: a munka mellett elvégeztem egy frissítő-, egy indiai (nyirok)-, egy alakformáló- és egy tibeti (prananadi) testmasszázs tanfolyamot is.

Hogy a tanári pálya se maradjon annyiban, felvételiztem a Műegyetem műszaki szakoktató szakára vegyész szakirányon, melyen 2009-ben kiváló minősítéssel diplomáztam. Szakdolgozatomat a cellulit („narancsbőr”) professzionális kezelési eljárásokból írtam.

Hivatásom legszebb része, hogy pozitív változást hozhatok vendégeim életébe, legyen az alakformáló- vagy nyugtató masszázs, tinibőr kezelés, ránctalanítás vagy akár egy gyanta.

Köszönettel várom az érdeklődő kérdéseket az alábbi témákban:

  • kozmetika
  • bőrproblémák
  • alakformálás
  • masszázs

Elérhetőségeim:

Ács Krisztina
Penelope's Beauty szalon
Bejelentkezés: 06 70 450 6999
Budapest VIII. Bródy Sándor 34.
acskrisz@hotmail.com
www.acskrisztina.hu

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *
A kérdések és válaszokhoz kattints ide >>

Kérdezd szakértőinket!

A sztárok titkos szépségpraktikái

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?