Zuckertensid

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: cukortenzid

Értékelés: ajánlott

Funkció: mosóaktív anyag, enyhe, házi samponokhoz

Megjegyzések: cukor és zsírvegyület származék, kevésbé zsírtalanít

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Melyik termékcsaládot kedvelik a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?