Zinc Phenolsulfonate

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: fenol-szulfonsav cink sója

Értékelés: még ajánlott

Funkció: antitranszspiráns, izzadás ellen

Megjegyzések: szint. anyag, megeng.  konc. 6%, elõírt fölirat: „Szemünkbe ne kerüljön! Nyálkahártya ingerlõ.” A bõr pórusait eltömíti, gyulladást okozhat; mint tartósító nem engedélyezett, ezért többnyire mint nedvesítõ v. lágyító szerepel

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?