Zinc Oxide

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: cink-oxid

Értékelés: ajánlott

Funkció: púder-alapanyag, összehúzó, gyulladásgátló, hűtõ pl. baba krémekben, sebes bõrre,napvédõ

Megjegyzések: szint. anyag, elõsegíti a bõr megújulását, gyakori alkalmazás után a bõr érdes és piros lehet

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?