Yarrow Extract/Oil

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: cickafark, Achillea, Schafgarben kivonat/olaj

Értékelés: ajánlott

Funkció: antibakteriális, gyulladásgátló, görcsoldó

Megjegyzések: alkoholos kivonat, olaj, allergia lehetséges

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?