Undecylenic Acid

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: 10-undecilénsav

Értékelés: ajánlott

Funkció: hatóanyag, korpás haj ellen, tartósító

Megjegyzések: szint. anyag, megeng. konc. 0,2%, néha allergén, állatkísérletekben nagyobb konc.-ban bõr- és nyálkahártya ingerlõ

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?