Tocopheryl Acetate

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: tokoferil-acetát

Értékelés: ajánlott

Funkció: anitoxidáns, avasodásgátló

Megjegyzések: a tokoferol vegyülete

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?