Tar Oil

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: kátrányolaj

Értékelés: nem ajánlott

Funkció: illat-, hatóanyagkiütések kezelése, gyulladásgátló, viszketéscsillapító

Megjegyzések: sötétbarna, sűrű massza fenyõk ágaiból, törzsébõl, gyökereibõl, rákkeltõ anyagokat tartalmaz, csak
bõrgyógyász elõírására

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?