Sulfated Castor Oil

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: törökvörösolaj, ricinusolaj-származék

Értékelés: ajánlott

Funkció: emulgeátor, festék, tenzid

Megjegyzések: ricinusolajból kénsavval nyert keverék, az elsõ szint. tenzid

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?