Soyamide DEA

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: szójazsírsav-dietanol-amid

Értékelés: még ajánlott

Funkció: emulgeátor, filmképző, gélképző

Megjegyzések: főleg növ. anyag, nitrozamin képződés lehetséges

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?