Shea Butter

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: sheavaj, Illipe-vaj Bambuk-butter, sheadió-vaj

Értékelés: ajánlott

Funkció: zsírkomponens, különösen száraz, napégette bõrre

Megjegyzések: ajánlott term. zsír, a karitédiófa [Butyrospermum parkii (Don) Kotschy] termésébõl, bõrápoló, a kakaóvaj helyettesítõje

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?