Salicylic Acid

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: szalicilsav és sói

Értékelés: ajánlott

Funkció: tartósító, a bőrt oldja

Megjegyzések: szint. anyag, term. elõford. fűzfakéregben, megeng. konc. 0,5%; elõírt fölirat: „3 éven aluliaknak tilos”,
ritkán allergén, állatkísérletekben nagyobb konc.-ban bõr- és nyálkahártya ingerlõ

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

A sztárok titkos szépségpraktikái

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?