Sage Extract/Sage Oil

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: zsályakivonat/olaj

Értékelés: ajánlott

Funkció: összehúzó, gyulladás- és izzadáscsökkentõ

Megjegyzések: alkoholos kivonat, illetve illóolaj zsályalevelekbõl

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Melyik termékcsaládot kedvelik a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?