Rapeseed-amidopropyl Epoxy-propyl Dimonium Chloride

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: repceolaj N-acil-származékának kloridja

Értékelés: nem ajánlott

Funkció: hajkondicionáló, kationos hajkezelõ szer

Megjegyzések: fõleg növ. anyag, növeli a fésülhetõséget, antisztatikus

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

A sztárok titkos szépségpraktikái

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?