PVP/VA- Copolymer csoport

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: polivinil-pirrolidon-vinil-acetátkopolimer

Értékelés: kevésbé ajánlott

Funkció: bõrápolókban és spraykben filmképzõ

Megjegyzések: szint. anyag, nyomokban rákkeltõ benzol lehetséges

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

A sztárok titkos szépségpraktikái

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?