Propionic Acid

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: propionsav és sói

Értékelés: nem ajánlott

Funkció: tartósító

Megjegyzések: szint. anyag, term. elõford. vizeletben, izzadtságban, megeng. konc. 2%, állatkísérletekben bõr- és nyálkahártya ingerlõ, kenyérben betiltva

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Melyik termékcsaládot kedvelik a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?