Pine Oil

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: erdeifenyõolaj,

Értékelés: még ajánlott

Funkció: oldószer, hatóanyag, parfüm, zsírtalanító, fertõzésgátló, nyugtató, görcs oldó, vérkeringés serkentő

Megjegyzések: megtévesztő gyűjtőnpév tűlevelekből, ágakból, tobozokból nyert olajokra, nagyobb konc.-ban irritál, idegen anyagokat visz be a bőrbe

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?