Petrolatum

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: vazelin

Értékelés: nem ajánlott

Funkció: zsírkomponens, hideg és szél ellen véd

Megjegyzések: kõolajból gyárt. szint. anyag, megmarad a bõr felszínén, a kéz hosszabb
ideig sikamlós marad, a pórusokat elzárja, a nedvességleadást,
bõrlégzést akadályozza, a tiszta vazelin a bõrt nem ingerli, a szennyezett allergiát okozhat, a bõrt irritálja

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?