Peru-Balsam

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: Balsam-Peru, perubalzsam

Értékelés: nem ajánlott

Funkció: parfümkészítés, kiütések ellen, fertőtlenítő

Megjegyzések: a San Salvador-i Myroxylon balsamum fa kérgének bevágásával és füstöléssel nyert illatanyag, cinnameint, vanillint, nerolidolt tartalmaz, gyakori erõs allergén

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

A sztárok titkos szépségpraktikái

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?