Orange Flower Oil

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: narancsvirágolaj, Neroli oil, Neroliöl

Értékelés: még ajánlott

Funkció: illatanyag

Megjegyzések: illóolaj narancsvirágból, a geraniol és a D-limonen összetevõ gyakori allergén

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?