Oleyl Alcohol

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: oleilalkohol, oktadekanol

Értékelés: ajánlott

Funkció: zsírkomponens, visszazsírozó, pl. ajakrúzsokban

Megjegyzések: szint. anyag, term. elõford ámbrás cetek homlokürege, bõr-, nyálkahártya kímélõ

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?