Microkristalline Wax

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: mikrokristályos viasz

Értékelés: kevésbé ajánlott

Funkció: zsírkomponens, állagképző

Megjegyzések: ásványi olajból nyert szint. anyag, allergia lehetséges

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Melyik termékcsaládot kedvelik a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?