Mandulaolaj

cikk küldése nyomtatás

Klasszikus kozmetikai olaj. Már az ókorban használták. Enyhe olaj, a levegõn eléggé stabil, nem szappanosítható rész 0,5-1 százalék. Bõrön lágy érzést kelt.

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?