Makadamiadió-olaj

cikk küldése nyomtatás

Ausztráliai nemesdió kipréselt olaja. Kiválóan alkalmas kozmetikai célokra. 24 százalék palmitoleinsavat tartalmaz.

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?