Lecithin

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: lecitin csoport

Értékelés: még ajánlott

Funkció: sárga V/O-emulgeátor habzásszabályzó

Megjegyzések: állati és növényi sejtekbõl, többnyire szójából nyert zsírszerű anyag, színe miatt ritkán alkalmazzák, pedig ajánlott bõrbarát

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?