Lauryl Diethylene Diaminoglycine

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: lauri-ldietilén-diaminoglicin

Értékelés: még ajánlott

Funkció: enyhe tenzid, samponok bõrizgatását csökkenti

Megjegyzések: fõleg növ. anyag, allergizáló maradványok elõfordulhatnak

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?