Laureth-n (2, 3, 4) általában

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: a lauril-alkohol etilén-glikolétere

Értékelés: nem ajánlott

Funkció: tenzid, emulgátor

Megjegyzések: szint anyag, allergizál, bõr-érzéstelenítõ, nagyobb konc.-ban irritál, PEG-bõl épül föl

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Melyik termékcsaládot kedvelik a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?