Lanolin

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: gyapjúzsír

Értékelés: ajánlott

Funkció: állagképzõ, szappanokban visszazsírozó

Megjegyzések: a CTFA-megjelölés a term. gyapjúzsírra vonatkozik, a Német Gyógyszerkönyv (DAB) egy keverékre: 65%
gyapjúzsír, 15% paraffinolaj, 20% víz; jól behatol a bõr felsõ rétegeibe, rovarirtó-szennyezettség
lehetséges, ritkán allergén

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?