Kakaóvaj

cikk küldése nyomtatás

Kiváló minõségű természetes növényi zsír, a kakaóbab préselésével nyerik. A csokoládé alapanyaga. Szobahõmérsékleten szilárd, olvadáspontja 32-34 Celsius-fok. Nem ráncosodik. Bõrre kenve könnyen, maradéktalanul fölszívódik és kiválóan ápolja a bõrt. Az elõbbi sűrítõkkel szemben a kakaóvaj zsíroz, kissé fényez. Különösen éjszakai krémhez, száraz bõr gondozására alkalmas, 4 százalékban ajánlott.

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?