Isopropyl Benzylsalicylate

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: 4-izopropil-benzil-szalicilát

Értékelés: ajánlott

Funkció: fényszűrő

Megjegyzések: szint. anyag, megeng. konc. 4%, esetenként allergiakiváltó

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?