Hydrogenated Tallow Glyceride

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: hidrogénezett faggyúglicerid

Értékelés: ajánlott

Funkció: zsírkomponens

Megjegyzések: vegyeileg átalakított triglicerid

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?