Fennel Extract /Oil

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: ánizskivonat/olaj

Értékelés: ajánlott

Funkció: enyhe fertőtlenítő

Megjegyzések: ánizsmagból nyert anyag

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?