Etidronic Acid

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: etidronsav

Értékelés: nem ajánlott

Funkció: hajápolók és szappanok stabilizátora, fogkõ-akadályozó

Megjegyzések: szint. anyag, megeng. konc. szájápolókban 1%, hajápolókban 1,5%, szappanokban 0,2%, mint tartósító
nem engedélyezett, ezért fõleg mint nedvesítõ v. lágyító szerepel

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?