Cetyl Alcohol

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: cetil-alkohol, C16-alkohol, palmitil-alkohol

Értékelés: ajánlott

Funkció: önemulgáló, stabilizátor, sűrítõ, szappanokban visszazsírozó

Megjegyzések: term. anyag, pl. kókuszzsírból nyerik

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mivel szépülnek a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?