Cetilalkohol

cikk küldése nyomtatás

Zsíralkohol, mint a palmitinsav, hosszú szénláncú, ezért szilárd és viaszszerű. A természetes cetzsírban is megtalálható. 2 százalék cetilalkohol a krémet már aránylag jól megkeményíti.
A bõrt nagyon szépen puhítja. Különösen a hajápolókban és a mosókrémekben vált be, stabilizáló
hatású, az emulgeátor hatását erõsíti.

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Melyik termékcsaládot kedvelik a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?