Carnauba wax

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: karnaubaviasz (pálmaviasz)

Értékelés: ajánlott

Funkció: zsírkomponens

Megjegyzések: ajánlott növ. nyersanyag

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

A sztárok titkos szépségpraktikái

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?