Betain HT

cikk küldése nyomtatás

Eredetileg a cukorrépából izolált habzó anyag. Ma kókuszzsírból készítik, amfoter tenzid, bõrkímélõ, ezért bébisamponokban is alkalmazzák.
Ha más tenzidekhez keverik, azok agresszivitását csökkenti. Másik megjelölése: Tegobetain L7.

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

A sztárok titkos szépségpraktikái

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?